Την Τετάρτη 13/02/2019 ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ έκοψε την πίτα του στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Βάρης. Η εκδήλωση σχεδιάστηκε κατά τέτοιον τρόπο ώστε πράγματι να δημιουργήσει αίσθηση και να αναγκάσει όλους όσοι ήταν παρόντες να μιλήσουν κολακευτικά γι’ αυτήν.

ο πρόεδρος του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ κ. Πάπιος Δ.

Όπως προτάσσει το πρωτόκολλο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Πάπιος καλωσόρισε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχαρίστησε όλους οι οποίοι με κάθε τρόπο βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο.

ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος Γ.

Χαιρετισμούς απηύθηναν ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιαρένης (και υποψήφιος για την περιφέρεια με τον κ. Πατούλη).

ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ (και υποψήφιος για την περιφέρεια με τον κ. Πατούλη) κ. Γιαρένης Δ.
ο πατήρ Αντώνιος ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου

Μετά την επίδειξη τριών μικρής διάρκειας video με θέμα τις Ακαδημίες και την Α ομάδα του συλλόγου, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές : κ. Μαχαιρίδης Μιλτιάδης και Καρακούσης Νικόλαος, ο πρώην πρόεδρος κ. Μπαγλατζής Δημήτρης και ο κ. Σκουρλής Αθανάσιος που προέβαλε τις πολλαπλές δράσεις του συλλόγου στα social media.

(απο αριστερά πρός τα δεξιά) ο κ. Πάπιος Δ., ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νύν Διευθυντής Διέυθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Μαχαιρίδης Μ. και ο δημαρχός κ. Κωνσταντέλλος
(απο αριστερά πρός τα δεξιά) ο κ. Πάπιος Δ., ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστης κ. Καρακούσης Ν. και ο κ. Κυριαζόπουλος Σ.
ο κ. Πάπιος με τον πρώην πρόεδρο του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ κ. Μπαγλατζή Δ.
ο κ. Πάπιος Δ. με τον κ. Σκουρλή Α.

Στην συνέχεια ο σύλλογος βράβευσε τους ποδοσφαιριστές της Κ18 για την επιτυχή εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματά : Νικολαϊδη Α., Μηνογιάννη Α., Πανώριο Μ., Πάπιο Ν., Σοφιάδη Α. και Στρίκο Π.

ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δαβάκης Δ. βραβεύει τον Πάπιο Ν.

Ο τυχερός για την Α ομάδα ήταν ο ποδοσφαιριστής Neuman Mike.

ο τυχερός της Α ομάδας Mike Neuman με τον κ. Λίτσα Δ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ψαλλίδας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αδριόπουλος, Σφέτσας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κυριακίδης. Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κινωνικών Υπηρεσιών κ. Κάραγιαν, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κ. Αργυροπούλου, ο πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας κ. Γεωργουλόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : κ. Αγαλιώτης, Αργυρουδάκης, Δρόσος, Κιούκης (και υποψήφιος για την περιφέρεια με τον κ. Πατούλη), Δαβάκης, Δόγκας (και υποψήφιος για την περιφέρεια με τον κ. Σγουρό). Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ (και υποψήφιος για την περιφέρεια με τον κ. Πατούλη) κ. Γιαρένης.

(απο αριστερά πρός τα δεξιά) ο Διευθυντής Διέυθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Μαχαιρίδης, ο Αντιδήμαρχος και Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Παπαμιχαήλ Β. και ο Διοικητής ΑΤ Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Δούκας
(απο αριστερά πρός τα δεξιά) ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δαβάκης Δ., ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δόγκας Δ. (και υποψήφιος για την περιφέρεια με τον κ. Σγουρό), ο Αντιδήμαρχος και Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Παπαμιχαήλ Β.

Ο Διευθυντής Διέυθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Μαχαιρίδης, ο Διοικητής ΑΤ Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Δούκας, Η πρόεδρος κ. Λεντή – Τομοπούλου και ο κ. Κακογιαννάκος απο το Τοπικό Συμβούλιο Βουλιαγμένης. Ο Συνήγορος του Δημότη κ. Ελευθερίου, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Τριάντη και η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Νικηφοράκη και απο τον ΑΟ Βουλιαγμένης ο κ. Ασλανίδης καθώς και οι Υποψήφιοι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές : κ. Κιούκη, Πλίτση, Σουτόγλου, Φουρναράκη, Γαλανόπουλος και Παπανικολάου.

(απο αριστερά πρός τα δεξιά) ο κ. Επόγλου Κ., ο κ. Καλαμάρας Φ., ο κ. Κάτσικας Μ., ο κ. Τουλγέρογλου Σ., ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος Γ., ο κ. Πάπιος Δ., ο κ. Γκορίτσας Ν., ο κ. Δεληγιάννης Κ., ο κ. Λαντζίδης Σ., ο κ. Κυριαζόπουλος Σ. και ο κ. Παπαμιχαήλ Β.

Photos by vivasports.gr