Λάβαμε πρίν λίγο καιρό σαν σύλλογος μαζί με τον Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΣ μία πρόσκληση απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΙ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, την οποία αποδεχθήκαμε αμέσως και την εντάξαμε στο σύνολο των κοινωνικών δράσεων του συλλόγου μας .

Η ΓΓΑ με το πρόγραμμα ΠΑΙΔΙ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, θέλει να φέρει σε επαφή παιδιά με διαφορετικότητα με άλλα παιδιά και μέσα απο το κοινό παιχνίδι να δημιουργηθεί σεβασμός στην διαφορετικότητα του άλλου γιατί η έμπρακτή αποδοχή της, συμβάλει στην δημιουργία κοινωνιών οι οποίες χαρακτηρίζονται από ιδέες ισότητας, αλληλοσεβασμού και δίκαιης μεταχείρισης.

Η Διαφορετικότητα συνιστά μια από τις θεμελιακές αρχές της Ευρωπαϊκής ένωσης και αποτελεί μια από τις κινητήριες δυνάμεις στην πορεία προς την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Η ΓΓΑ λοιπόν μας έφερε σε επαφή με την κ. Πάσχου γυμνάστρια – προπονητή στο ΠΙΚΠΑ Βούλας και ορίσαμε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση κάποιο πρωινό πρίν λίγες ημέρες στο ΠΙΚΠΑ.

Στην συάντηση μας τον Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Γκορίτσας και απο τον Α.Σ . ΛΕΥΚΑΡΟΣ ο κ. Ζαντιώτης

Στην συνάντηση μας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν 2 συναντήσεις : η 1η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 08/04/2019 , 17:00 – 20:00 , στο ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ και η 2η συνάντηση την Παρασκευή 03/05/2019 (η τελαυταία Παρασκευή των διακοπών του ΠΑΣΧΑ) , πρωί (δεν εχει οριστεί ακόμα) στο ΔΑΚ Κ. Μπαγλατζής στην Βάρη όπου και θα είμαστε οικοδεσπότες.

Το πρόγραμμα της 1ης συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 08/04/2019 απο 17:00 – 21:00 στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.