Η Κ16 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΠΣΑΝΑ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019

<< Μην καταδεχεσαι να ρωτάς θα νικήσουμε θα νικηθούμε ; Πολέμα . >>

Το απόσπασμα απο την “ασκητική,, του Ν.Καζατζακη δεσπόζει στα αποδυτήρια του ΑΟ Κυανου Αστερα Βαρης Με μεθοδικό τρόπο και παντα με γνώμονα την σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα ,την τόνωση της αυτοπεποίθησης των παιδιών και με το πνεύμα της ομαδικότητας πορεύονται οι Ακαδημίες του Αστερα . Η μεγάλη επιτυχία και ο τίτλος του πρωταθλητή στην κατηγορία των Κ16 δείχνουν την πραγματική δυναμική που μπορεί να εχει η ομάδα μας για τα επόμενα χρονια . Οι εξαίρετες πορείες όλων των τμημάτων αυτά τα χρονια δείχνουν ότι ο τίτλος του πρωταθλητή δεν ειναι ένα τυχαίο γεγονός η μια παρένθεση στα ποδοσφαιρικά δρομενα της Νοτιοανατολικής Αττικης .

Το υπέροχο αυτό απόγευμα όλος ο φίλαθλος κόσμος που γέμισε την κερκίδα συγκινήθηκε απο την μεγάλη προσπάθεια αυτών των παιδιών που παλεψαν μέχρι το τελος και απέδειξαν περίτρανα ότι αξίζουν την προσοχή όλων . Η κατάμεστη κερκίδα του Αστερα εγινε ένα. Αγκαλιασμένοι και καταενθουσιασμενοι ολοι έδειχναν την αγαπη τους στους μικρούς μας ήρωες και αυτά τα παιδια λες και ηταν μεγάλοι και καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές ευχαριστουσαν τον κόσμο .

Η επιτυχία αυτη ειναι αναμφισβήτητα μεγάλη όμως θα ειναι ακόμα μεγαλύτερη εαν ολα αυτά τα παιδια σε λίγα χρονια βρίσκονται στο ποδοσφαιρικο ρόστερ της μεγάλης ομαδος του Αστερα !