Στο ΔΣ του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πάπιος Δημήτρης για το νευραλγικό πόστο του Υπέυθυνου των Ακαδημιών επέλεξε να το στελεχώσει με τον κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ.

Ο κ. Αντάρτης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα του κλιματισμού και εχει αγωνιστεί επι σειρά ετών κυρίως στον ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και στον ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

Μιλώντας μας για τα καθήκοντα που ανέλαβε στάθηκε στον τρόπο που τον προσέγγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κάτι που ήταν και το κλειδί για να δεχθεί να αναλάβει αυτή τη θέση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Δημήτρη Πάπιο για την πρόταση και την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω μια τόσο σημαντική θέση στο Δ.Σ. του Αστέρα», τόνισε και σημείωσε: «Ο τρόπος προσέγγισης του προέδρου και η εκτίμηση που έδειξε προς το πρόσωπό μου ήταν το κλειδί για την άμεση θετική μου απάντηση. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το μέλλον του Αστέρα».
Όσον αφορά τον στόχο που έχει θέσει στο νέο του έργο ο Αντάρτης ανέφερε: «Πέραν της παραγωγής νέων παικτών, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σωστούς ανθρώπους, που θα βλέπουν τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.
Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι, οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στα νέα παιδιά τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως το ταλέντο τους.
Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια βάση παιδιών που θα επανδρώσει και τον Αστέρα και γιατί όχι κάποια από αυτά να τα δούμε σε επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ήρθε η ώρα όσα σκεφτόμασταν να τα κάνουμε πράξη».