Την Τετάρτη 19/6 στις 19:30 στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Κ. Μπαγλατζής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης των Ακαδημιών του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ κ. Μπραϊμιώτη Μαρία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα πρός τους παρευρισκομένους γονείς απο τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Γκορίτσα Νίκο

Στην συνέχεια απήυθηνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πάπιος Δημήτρης και παρουσίασε στους γονείς τον νέο υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Αντάρτη Ανδρέα.

Ο κ. Αντάρτης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην τιμή πρός το πρόσωπό του απο τον πρόεδρο να αναλάβει το νευραλγικό πόστο του υπευθύνου των Ακαδημιών, μίλησε για επαναπροσδιορισμό δυνατοτήτων και στόχων με ρεαλισμό και πίστη για το μέλλον και ζήτησε την στήριξη όλων στην νεα αυτή προσπάθεια.

Στην συνέχεια η αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ κ. Μπραϊμιώτη Μαρία απήυθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε η βράβευση του ποδοσφαιριστή Ζουρούδη Πέτρυ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο από τον πρόεδρο κ. Πάπιο.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των τμημάτων της Ακαδημίας.

Τα παιδιά μέχρι εκείνη την ώρα έπαιζαω παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου

Την αρχή έκανε η Κ8 του κ. Μαραγκού όπου βραβεέυτηκαν απο τον τεχνικό διευθυντή και αντιδήμαρχο κ. Παπαμιχαήλ Βασίλη η μικρότερη αθλήτρια Φαίνια Μουμτζή και ο νεαρότερος αθλητής Μάριος Ούσιος.


Στην Κ10 των κ. Καλαμάρα Φώτη και Λατζίδι Σπύρου βραβεύτηκαν απο τον παίκτη της ανδρικής ομάδας ο κ. Μάγγο Θανο οι Κακαλάμης Λευτέρης και Καρίμ Σουκίρ.

Στην Κ12 του κ. Τουλγέρογλου Στέλιου βραβεύτηκε από την αντιπρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κ. Μπραϊμιώτη Μαρία ο Μουμτζής Γιώργος.

Στην Κ14 του κ. Τουλγέρογλου Στέλιου βραβεύτηκε από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Αντάρτη ο Αγγελίδης Βασίλης.

Στην Κ16 πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ του κ. Καλαμάρα Φώτη βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Πάπιο ο Γκέργκι Νικόλας.

Στην Κ18 του κ. Δεληγιάννη Κώστα βραβεύτηκε από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Μαυροϊδάκη Πάρι ο Μικέλε Τσανάί.

Στην γυναικεία ομάδα του κ. Επόγλου Κώστα βραβεύτηκε από τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας κ. Μίχο Σπύρο η Αλεξία Σιδέρη.

Η βραδυά τελείωσε με ευχές για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, πολλά μπάνια, ώστε με γεμάτες μπαταρίες τον Σεπτέμβριο με το καλό να ξεκινήσει δυναμικά η αγωνιστική περίοδος 2019-2020.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι παίκτες της ανδρικής ομάδας : Ζουρούδης Πέτρος, Μάγγος Θάνος, Καρκαλέτσος Δημήτρης, Λάσκος Juan, Μανάλης Σταύρος, Βεϊόγλου Χρήστος και Δημητρόπουλος Βασίλης.

Θα ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά την κ. Φράγκου Γιώτα για τις υπέροχες φωτογραφίες, τον Δημήτρη Αρναούτογλου και την SOUNDWAVES για την οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης, τον Κώστα Κουκουνασούλη απο την fantastic catering και το Ateras cafe.